PER 1 NOVEMBER 2022 SLUIT HOTEL EN RESTAURANT WAANDERS 

Op 28 oktober 2022 zullen wij voor het laatst geopend zijn. 

Fietsen, wandelen en cultuur snuiven

Staphorst vormt het middelpunt van een omgeving vol groen. De Weerribben, het Vechtdal en Reestdal lenen zich voor fantastische fietstochten en wonderschone wandelingen. Cultuurliefhebber? De historische binnensteden van Zwolle en Meppel herbergen eeuwenoude verhalen. Ook Giethoorn, beter bekend als het Hollands Venetië, is zeker een bezoek waard.

Dagje uit in staphorst

Hotel Waanders leidt u langs de parels van de omgeving. Als Toeristisch Informatiepunt beschikken wij over wandelroutes, fietskaarten en geven wij advies over plekken die u zeker niet mag missen. Daarnaast kunnen wij complete arrangementen voor zowel de particuliere als zakelijke markt verzorgen. Wij reserveren uw activiteit en voorzien uw gezelschap van een kop koffie, lekkere lunch of smaakvol diner. Zo bent u zeker van een geslaagd dagje uit of succesvolle bijeenkomst.

Reserveren bij waanders

Weten welke plekken in de omgeving u niet mag missen? Een compleet dagje uit regelen? Of hulp nodig bij het organiseren van een verzorgde bijeenkomst voor uw personeel, klanten of relaties? Wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

vechtdal overijsselOndernemend Reestdal