Bruiloft

U gaat binnenkort trouwen en twijfelt nog waar het feest gehouden gaat worden? Dat hoeft eigenlijk nu niet meer. Want bij Waanders wordt een bruiloft pas een echt feest. Met alle disciplines onder één dak, houdt u hier een onvergetelijk feest voor u en uw gasten. Een feest waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Wij bieden bijvoorbeeld de volgende onderdelen voor uw fantastische bruiloft:

Lekker eten

De chef en de koks van Restaurant Waanders zijn professionals op het gebied van smaak, kleur en creativiteit. Zij werken met de beste producten en verzorgen uw buffet, diner of hapjesbuffet met passie. Uw gasten zullen worden verrast met heerlijke smaken en combinaties. En dat tegen een eerlijke prijs, want een bruiloft is al duur genoeg…

Comfortabel overnachten

Sfeervol Staphorst vormt het middelpunt van een omgeving vol cultuur en natuur. Wilt u zelf of uw gezelschap na het drukke programma laten overnachten? U hoeft niet meer de auto in en in ons betaalbare hotel komt u heerlijk tot rust en start u de volgende dag met een smaakvol ontbijt.

Feestlocatie

Bruiloft of receptie? Of allebei? Met een passend arrangement leggen wij de basis voor een geslaagd feest. U en uw gasten doen de rest.

Indoor Speelhal

Waanders herbergt een waar speelparadijs. Dus ook de neven nichtjes en andere kinderen vervelen zich geen moment op uw bruiloft.

Van tussenstop tot geheel verzorgde overnachting

Waanders geeft uw bruiloft een extra dimensie. Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!