• U heeft een zakelijke afspraak en zoekt een centrale locatie?
  • U moet even snel een offerte maken en versturen?
  • U wilt sollicitatiegesprekken niet op kantoor plaats laten vinden?
  • U weet dat vergaderen op locatie vaak veel efficiënter is?

Kies dan voor Waanders! Op minder van tien minuten rijden van Zwolle, ligt Restaurant Waanders pal aan de A28 gelegen in het pittoreske Staphorst.
Hier genieten gasten zeven dagen per week, van vroeg tot laat van een sfeervolle ambiance waar het prettig overleggen, werken en vergaderen is.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Waanders. Daarom is de WIFI gratis en is op het ruime parkeerterrein is een gratis oplaadpunt voor elektrische auto’s te vinden.
Eenmaal binnen kunnen zakelijke gasten kiezen voor een plaats in de serre, in één van de vergaderzalen of gewoon in het restaurant.

Voor alle plaatsen geldt dat er voldoende stopcontacten zijn voor laptop of oplader, dat het er rustig werken is, terwijl ondertussen van een lekker kopje koffie, lunch, borrel of diner genoten kan worden.

Restaurant Waanders serveert klassieke gerechten met een eigentijdse draai. De koks bereiden de culinaire hoogstandjes op ambachtelijke wijze, waardoor gasten genieten van authentieke smaken. Van een uitsmijter tot een huisgemaakte soep of mooi stuk vlees, de toegankelijke kaart biedt voor ieder wat wils.

Waanders beschikt daarnaast over verschillende zalen voor vergaderingen en presentaties. Gasten kunnen er terecht met groepen tot wel 125 personen. Vanzelfsprekend beschikt Waanders over up-to-date presentatiemiddelen.

Restaurant Waanders biedt een totaalpakket van werken, eten en overnachten gecombineerd met de centrale ligging aan de A28. Dit maakt Waanders tot een toegankelijk horecacentrum voor het bedrijfsleven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?