Op een witte kerst hoeven we in Nederland niet te rekenen. In de afgelopen 100 jaar kwam dat nog geen tien keer voor.  Het gebeurt soms en sinds 1981 hebben we er 28 jaar op moeten wachten! In 2009 en 2010 is het er dan eindelijk weer eens van gekomen: een WITTE KERST! Er moet wel gezegd worden dat de ene witte kerst de andere niet is. Want er is alleen een witte kerst als er alle twee kerstdagen sneeuw ligt in De Bilt. Eén dag sneeuw telt niet mee, en ook dagen met rijp op de bomen tellen niet.

Daarom zetten we bij Waanders dit jaar niet in op een WITTE, maar een KLEURRIJKE kerst!

Want Staphorst is kleurrijk, dat zal niemand ontkennen. We hebben kleurige boerderijen, prachtige klederdracht, kleurrijke mensen en met kerst staat ook Hotel Restaurant Waanders er gekleurd op.

Op 24 december en eerste kerstdag kunnen onze gasten heerlijk genieten van een driegangen kerstdiner en tweede kerstdag staat er een fantastisch, bont gekleurd buffet gereed voor onze grote én kleine gasten. Want speciaal voor deze laatste groep is er een animator die de kinderen voor en na het eten meeneemt naar de kleurige indoor speelzaal en daar leuke dingen met ze onderneemt. Of je nu twee of twaalf bent, dit valt bij iedereen in de smaak…

Voor een gezellige kerst met gezin, familie of vrienden bent u dit jaar aan het beste adres bij Waanders. Want daar is het goed, gezellig en niet duur…

Het buffet of het diner à € 32,50 per volwassene is telefonisch te reserveren via (0)522 – 46 18 88. Kinderen krijgen 50% korting!

Wees op tijd, want vol is vol!